Blog

  • Haziran 02, 2023

    Yanlış adaptör kullanımıyla ilgili sorunlar, telefonlarımızın zarar görmesine ve garanti kapsamının dışına çıkmasına neden olabilir. Bu durum, cihazların ömrünü kısaltırken kullanıcı deneyimini de olumsuz etkiler. Orijinal şarj adaptörlerini kaybedebilir veya hasar verebiliriz, ancak başka adaptörlerin telefonlarımıza uygun olup olmadığını bilmez ve potansiyel zararlarının farkında olmayız. Bu yazıda, doğru adaptör seçimini ve yanlış adaptörlerin neden olabileceği sorunları öğreneceksiniz.

    cep telefonu şarj aleti
  • Mart 30, 2023

    İthal cep telefonlarının birim gümrük kıymetini yüksek oranda artıracak olan düzenlemenin yürürlük tarihi yaklaşırken, Resmi Gazete'de yayımlanan yeni bir tebliğ ile düzenleme yürürlükten kaldırıldı. 

    akıllı telefon fiyatlarını etkileyecek düzenleme iptal edildi
  • Mart 21, 2023 Yenilenmiş Cihazlar

    Günümüzde, teknolojinin hızla ilerlemesi ve mobil cihazların hayatımızda önemli bir yer edinmesi ile birlikte, yenilenmiş telefonlar da popüler hale gelmiştir. Yenilenmiş telefonlar, kullanılmış cihazların işlevselliğini geri kazandırmak için yapılan tamir ve yenileme işlemleri sonrası piyasaya sürülür. Birçok kişi, yeni bir telefon almaktan önce yenilenmiş bir telefon almayı tercih eder. Bu tercihin arkasındaki nedenler arasında maliyet tasarrufu, çevresel faydalar ve güncel teknolojiye uygunluk yer alır. 

    yenilenmiş telefon
  • Mart 03, 2023 Faydalı Bilgi

    Akıllı telefon fiyatlarını etkileyecek yeni bir karar Ticaret Bakanlığı’ndan geldi. Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre “akıllı telefon” ithalatında gözetim uygulaması limiti artırıldı. Bu da demek oluyor ki yeni zamlar kapıda!

    akıllı telefon, fiyatlar
  • Mart 02, 2023 Faydalı Bilgi

    Deprem ve benzeri doğal afetler neredeyse her zaman beklenmedik bir anda gelir. Haliyle panik olma durumu kaçınılmaz iken iletişim kurmak zor olabiliyor. Bu yazımızda deprem öncesinde sizi uyaracak, deprem anında ve sonrasında iletişim kurmanızı sağlayabilecek bazı mobil uygulamalardan bahsedeceğiz.

    deprem, mobil uygulama, application
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR