Novo Mobil’den Yenilenmiş Telefon Almanın Avantajları

elinde yenilenmiş telefon olan kadın

Günümüzde, teknolojinin hızla ilerlemesi ve mobil cihazların hayatımızda önemli bir yer edinmesi ile birlikte, yenilenmiş telefonlar da popüler hale gelmiştir. Yenilenmiş telefonlar, kullanılmış cihazların işlevselliğini geri kazandırmak için yapılan tamir ve yenileme işlemleri sonrası piyasaya sürülür. Birçok kişi, yeni bir telefon almaktan önce yenilenmiş bir telefon almayı tercih eder. Bu tercihin arkasındaki nedenler arasında maliyet tasarrufu, çevresel faydalar ve güncel teknolojiye uygunluk yer alır. 

Uygun fiyatlı bir seçenek arıyor, ancak kalite veya işlevsellikten ödün vermek istemiyorsanız, Novo Mobil farkıyla yenilenmiş cihaz satın almak sizin için mükemmel bir çözümdür.

Bu yazıda, yenilenmiş telefonların avantajlarına ve yenilenmiş bir telefon alırken dikkat edilmesi gereken noktalara değineceğiz.

Yenilenmiş Telefon Ne Anlama Gelir?

Yenilenmiş (refurbished) telefon, kullanılmış telefonların kapsamlı testlerden geçirilerek onarılması ve sıfır ayarına getirilmesi demektir. Sıfır ayarına getirmek, yazılım ve donanımsal sorunların düzeltilmesi, geçmiş verilerin kalıcı olarak silinmesi, hasarlı parçaların onarılması veya değiştirilmesi gibi birçok aşamayı içermektedir. 

Kısacası yenileme işlemine alınan bir telefon yazılım ve donanım olarak sıfırlanır, temizlenir ve yeniden ambalajlanarak satışa sunulur.akıllı telefon parçaları

Novo Mobil’den Yenilenmiş Telefon Almanın Avantajları Nelerdir?

Bütçe Dostu

Novo Mobil’den yenilenmiş telefon almanın en büyük avantajlarından biri bütçe dostu olmasıdır. Yenilenmiş telefonlar genellikler sıfır cihazlara oranla yaklaşık %30 daha uygun fiyatlıdır. Bu, tüketicilerin daha düşük bir bütçe ile daha kaliteli bir telefon alabilmesine olanak tanır.

Bütçe dostu Novo Mobil ile uygun fiyatlı ve sıfır ayarında yenilenmiş akıllı telefonlara, 6 ve 12 ay taksit seçenekleriyle kolayca sahip olabilirsiniz.

12 Ay Garanti Kapsamı

Novo Mobil mağazalarından almış olduğunuz her yenilenmiş telefon, T.C. Ticaret Bakanlığı güvencesi ile Novo Mobil garantisi altındadır.

Bu garanti, cihazın orijinal bir ürünle aynı şekilde çalışacağına dair ek bir güvence sağlar. Bu da, kullanıcılara herhangi bir sorun yaşama durumunda ücretsiz tamir ettirme imkanı sunar.

Veri Güvenliği

Novo Mobil güvencesiyle almış olduğunuz her cihazda önceki kullanıcılarının bilgileri ve kişisel verileri ile karşılaşmazsınız. Dünya çapında başarısını kanıtlamış ve BTK tarafından onaylı özel yazılım programı kullanılarak verileriniz geri döndürülemez şekilde silinir. Novo Mobil’den satın aldığınız cihazla birlikte verilerin silindiğine dair rapor da tarafınıza gönderilir.

Çevre Dostu

Novo Mobil’den yenilenmiş telefon almak, doğaya yardımcı olmak anlamına gelir. Bu cihazların geri dönüştürülmesi, çevre üzerindeki etkisini azaltır ve doğal kaynakları korur. Detaylı bilgi için “Yenilenmiş Telefonlar Neden Doğa Dostudur?” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Test Edilmiş, En İyi Sonuçlar

Novo Mobil’e yenilenmek üzere gelen cihazların tümü öncelikle BTK onaylı tanılama programı ile tüm fonksiyon testlerine tabi tutulur. Bu testler ile cihazların 50’den fazla fonksiyon ve donanımı test edilir.

Kapsamlı bir şekilde raporlanan test sonuçlarında pil sağlığı, mikrofon, hoparlör, kamera, parmak izi gibi birçok bilgiye yer verilir.

Bu test sonuçlarına göre onarım ve bakımları yapılan cihazlar sorunsuz çalıştıklarından emin olunur ve satışa sunulur.

Yetkili Yenileme Merkezi

Piyasada yenilenmiş telefon satan birçok firma bulunmaktadır. Yenilenmiş bir telefon satın alacaksanız, cihazı satan firmanın Yetkili Yenileme Merkezi olduğundan emin olmalısınız. Yetkili Yenileme Merkezi olan firmalar, T.C. Ticaret Bakanlığı ve TSE’nin denetimi ve onayı sonrası faaliyet göstermektedirler. 

Novo Mobil, T.C. Ticaret Bakanlığı onaylı Yetkili Yenileme Merkezi olup kullanılmış tüm cihazları TSE standartlarına göre yenileyip, 12 ay garanti ile hizmetinize sunuyor.

En popüler ve en uygun fiyat seçeneklerine sahip yenilenmiş telefon modellerini görmek için; www.novomobil.com.tr adresini ziyaret ediniz.

yenileme yetki belgesi altar grup

Etiketler: yenilenmiş telefon
Mart 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR